Mielőtt hozzálátok egy tortához, alaposan tanulmányozni szoktam az "alanyról" képeket. Most Bálintom mesekönyveit lapozgattam már pár napja, hogy a Tigrisem jól sikerüljön. Minél többet nézegettem, annál bonyolultabbnak tűnt, így el is tettem a könyveket egy időre. Csak a faragásnál vettem újra elő.
Belül fini eperkrémmel volt töltve. Ilyet most csináltam először, így:
3dl tejben megfőztem egy epres pudingot pár kanál cukorral, ezt kihűtöttem. 40 dkg epret összeturmixoltam, kb. 3 dl tejszínt/Rama/ habbá vertem, a pudingot felhabosítottam. Majd összevegyítettem a három cuccot.
Hát állomszép ,nagyon nagyon ügyes vagy.
VálaszTörlésTök jó lett! Gratulálok!
VálaszTörlésNagyon jóóó!
VálaszTörlésKöszönöm szépen!!!
VálaszTörlésNagyon jó lett!!
VálaszTörlésnagyon király lett! :)
VálaszTörlésEz valami csúcs! Hogy tudod ennyire hibátlanul beburkolni? Ezzel játszani kell, nem megenni. :-)
VálaszTörlésHúúúú, ez nagyon jó lett!
VálaszTörlésSzinte hihetetlen ,hogy ez süteményből van, nagyon ügyes vagy!
VálaszTörlésNagggggyon jó lett, gratulálok!
VálaszTörléswowww,super!
VálaszTörlésNagyon pofás lett Tigris!!
VálaszTörlés