2011. április 10., vasárnap

Tigris

Mielőtt hozzálátok egy tortához, alaposan tanulmányozni szoktam az "alanyról" képeket. Most Bálintom mesekönyveit lapozgattam már pár napja, hogy a Tigrisem jól sikerüljön. Minél többet nézegettem, annál bonyolultabbnak tűnt, így el is tettem a könyveket egy időre. Csak a faragásnál vettem újra elő.

Belül fini eperkrémmel volt töltve. Ilyet most csináltam először, így: 
3dl tejben megfőztem egy epres pudingot pár kanál cukorral, ezt kihűtöttem. 40 dkg epret összeturmixoltam, kb. 3 dl tejszínt/Rama/ habbá vertem, a pudingot felhabosítottam. Majd összevegyítettem a három cuccot.




12 megjegyzés:

  1. Hát állomszép ,nagyon nagyon ügyes vagy.

    VálaszTörlés
  2. Ez valami csúcs! Hogy tudod ennyire hibátlanul beburkolni? Ezzel játszani kell, nem megenni. :-)

    VálaszTörlés
  3. Szinte hihetetlen ,hogy ez süteményből van, nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  4. Nagggggyon jó lett, gratulálok!

    VálaszTörlés