2011. május 17., kedd

Barátnőmnek...aki mindig éjjel takarít

Egy másik gyermekkori barátnőm töltötte be a 30-at. Neki is megpróbáltam valami rá jellemző tortát készíteni. Sokat nem kellett gondolkodnom.Mivel enyhén rendmániás, ezért egy porszívót kapott. Ezen felül általában kés este takarít, amikor a csemetéi már alszanak, erre célzás a kis óra. Na jó, akkor már nem porszívóz, de portörlő rongyot mégsem csinálhattam!
Nemrégiben sütöttem túrós csigákat, amikhez narancslekvárt is főztem, na ebből a lekvárból került jócskán a csokikrémbe jó sok rum kíséretében! Isteni ízkavalkád lett a végeredmény.

5 megjegyzés:

  1. Hát ez marha jó! :) De meséld már el légyszi, hogy a cső miből van belülről? Piskótamassza, vagy valami más? Nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés
  2. Petra ez nagyon jó lett! :) Anyumnak is ilyet kellene csinálni, mert ő is állandóan takarít... :) Én is kíváncsi vagyok hogy oldottad meg a csövet! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok! Háááát a csővel lehet, hogy csalódást okozok, de tömör fondant :). Nem volt ám túl hosszú...sodortam egy "kígyót" és belenyomkodtam egy kés tompa felét, hogy gégecső hatása legyen. Ennyire egyszerű a megoldás....

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó!!! Rumos-narancslekváros csiki is jöhet ;-)

    VálaszTörlés